Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Проучвания»
Печат

Спорим с любимия поне 4 пъти седмично

Няма влюбени, които абсолютно никога да нямат противоречия помежду си. Все пак хората са различни и реагират на ситуациите спрямо собствения си житейски опит и чувствителност. Иначе би било ужасно скучно.

В тази връзка трябва да отбележим, че според последните изследвания двойките спорят поне четири пъти в седмицата. В повечето случаи причините са домакинската работа или телевизионните програми, пише БГНЕС. Най-често мини конфликтите идват от това, че господата са свикнали да са господари на дистанционното и освен това упорито отказват да помагат в някои от домашните задължения.

Както се вижда, и най-тривиалните неща могат да предизвикат буря в отношенията. Точно затова напоследък имало бум в търсенето на съдомиални машини, защото така партньорите не спорели чий ред е да мие чиниите и прекарвали повече време заедно. Друг основен проблем са големите сметки за телефон или манията на мъжете да притежават всички последни технологии, макар че тук трябва да се спомене и страстта на дамите да пазаруват. Жените освен това настояват и за своето време пред телевизора, което обикновено съвпада с футболните мачове. Мъжете пък обичат да прекарват време с приятелите си, само че прибирането им късно може да разгневи любимите им.

Така че изводът е, че колкото и да се стараем да има хармония във връзката ни, все ще сме на различни мнения по определени въпроси.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha