Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Съвети»
Печат

Изненадайте с ново бельо в новогодишната нощ

Снимка: http://19528.pl.all.biz

Много хора твърдят, че новогодишната нощ е съвсем обикновена, както останалите, но всички се опитват да намерят интересен начин за нейното прекарване. Затова някои ентусиасти резервират хотелски стаи или места в ресторанти няколко месеца предварително. Ако и вие искате посрещането на 2013 да е вълшебен момент за вас и любимия човек, но ви е писнало от пиянски събирания и шумни компании, не е нужно да ходите където и да било. Нали двамата сте си напълно достатъчни?!

Това, което трябва да набавите, е ново секси бельо, с което да изкушите половинката си. И мъжете да не се измъкват, че тази територия е преимуществено дамска - те също могат да измислят нещо оригинално. Трябва да знаете обаче, че новото бельо за новогодишната нощ е тайната на нежния пол, за да им върви, разкрива проучване във Франция.

Над 80 % от анкетираните жени отговорили положително на въпроса Обличате ли нови дрехи/бельо в новогодишната нощ?. Така дамите смятат, че предизвикват Новата година, каквото и да означава това. Иначе всеки аксесоар, който изберем за празника, също носи своето значение за идната година. Гримът, прическата, бижутата, всеки детайл трябва да е изпипан и внимателно подбран. Бижутата обаче остават на второ място - най-добре да заложите на змийска опашка, защото 2013 е годината на змията според китайския календар.

Все пак не отделяйте прекалено много време на подробностите, а оставете фантазията си за секси бельото. С него ще накарате своята половинка да забрави всичко останало и да се наслади на вас и компанията ви.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha