Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Съвети»
Печат

Какви тайни крият мъжете от жените?

Снимка: marieclaire.com

Задавали ли сте си въпроса какви мисли се крият в главата на мъжа до вас?

Истината е проста и ако "той се чувства безопасен да говори честно пред вас, това може да подобри опитът му в отношенията ви", споделя клиничния психолог д-р Андра Брош.

Мъжете не са природно надареди да изразяват свободно чувствата си, така както жените.
Има много неща, които половинката ви може да скрие от вас несъзнателно. Ето 5 неща, които трябва да знаете, за да имате здрава и хармонична връзка с партньора си.

1. Всеки мъж, дори и да не го признава, се чувства несигурен и има нужда жената до него да харесва неговата мъжественост, индивидуални качества и физика.
Според брачния терапевт д-р Майк Доул, въпреки че вече сме в нова ера на равенство между половете "мъжете все още имат генетични определености относно самочувствието".
Ако не се чувства уверен в себе си мъжът трудно би се разделил от "полата на майка си", нали така?
Д-р Лоул съветва още да се гримижим за него, а не да вземаме неговите функции, защото това ще го накара да се чувства като кастриран.

2. Ако мъжът до вас не забелязва новата ви рокля, то причината не е в това, че не ви харесва! Можете да бъдете напълно сигурни.
Промяната на килограмите или новата прическа също влизат в тази категория.
Д-р Доул споделя, че мъжкия мозък не е "настроен към детайлите", за него вие изглеждата така както в началото, когато сте се запознали. "Ако сте се оженили, това е защото той мисли, че сте красива", казва още д-р Доул.

3. Мъжете обичат бързия секс. Това се дължи на факта, че "женския мозък плува в окситоцин, който ви дава спокойствие през целия ден, но тестостерона на мъжете депресира производството на окситоцин, който той получава веднага след оргазъм", допълва д-р Доул. Не пропускайте възможността и зарадвайте половинката си с нестандартна любов.

4. Определените сексуални фантазии не са нещо "чуждо" за мъжа.
"Много от тях говорят трудно за това какво точно предпочитат в леглото" казва Чарлс Орландо, който забележете е мъж и е автор на книгата 'Проблеми с жените'.
Чарлс споделя, че за да помогнем на мъжа трябва да споделим първо нашите фантазии. "Покажете уязвимостта си, за да го насърчите да направи същото", допълва автора.

5. Финансовите затруднения. Безспорен факт е, че финансовата стабилност е равна на сексуален апетит.
"Ако той изкарва по-малко от преди и не е в състояние да ги плаща, той може да го скрие от вас", казва Орландо и допълва: 
"Той може да не иска да гледате на него със съжаление".
И това положение има своето решение, категоричен е Чарлс Орландо: "Редовно му напомняйте, че го обичате - него, а не парите му".

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha