Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Съвети»
Печат

Любовното разписание решава семейни проблеми

Снимка: www.yorubagirldancing.com

Колкото и силна да е любовта между двама души, отношенията им несъмнено преминават през различни етапи. С времето дори рискувате да превърнете плътското удоволствие в една скучна рутина, която не доставя кой знае какво удоволствие на никой от двамата. Не забравяйте обаче, че сексът не е задължение, а приятна емоция, която зависи само от вас и партньорът ви!

В случай че сте попаднали в примката на ежедневните си задължения и въобще не ви е до това да мислите как да направите интимния си живот вълнуващ, ние ви предлагаме едно практично решение на този проблем. Направете си „любовно разписание”, което със сигурност ще подобри ситуацията в сексуално отношение. И не бързайте да отхвърляте идеята, само защото ви звучи странно!

Първо седнете и открито поговорете с любимия човек за промяната, която забелязвате в отношенията ви. Обсъдете неотложните въпроси и започнете да мислите заедно как да промените нещата. Компромисите също са някакъв вариант, ако не можете веднага да задоволите сексуалните предпочитания на партньора си.

Важно е да разберете, че не можете да се справите с всички проблеми за една нощ. Необходимо е време, търпение, разбиране и, разбира се, много любов. Страстта е преходно нещо, след нея остава обичта – не онази на пърхащите пеперуди в стомаха, а онази другата, която може и да е по-уравновесена, но със сигурност е по-силната и трайна.

А има и нещо друго, което не е за пренебрегване. Специалистите твърдят, че всяко едно усилие за подобряване на сексуалния живот има положителен ефект върху здравето. Подобрява физическото състояние и дори увеличава продължителността на живота, така че нищо не ви коства да опитате.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha