Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Съвети»
Печат

Охладете жегите, разгорещете страстите

Снимка: http://idiva.com

Както стана ясно, специалистите съветват да се въздържаме от любовни ласки в най-големите горещини. Само че, бъдете сигурни, не е препоръчително да занемарявате тази част от връзката си. Затова ви предлагаме няколко варианта, с помощта на които да забравите за изпепеляващо силното слънце и да се отдадете изцяло на интимните емоции.

  • Секс на плажа

Ако все още не сте взели лятната си почивка и не сте заминали в посока родното Черноморие или някой чужд морски курорт, има и други варианти. Въпросът е само да намерите усамотено местенце, на което да покажете на половинката си своите чувства. Из страната е пълно с язовири и реки, все ще намерите нещо по-близичко до мястото, на което живеете.

Разбира се, ласките на открито вървят с някои неудобства като пясък, треви, храсти и камъни. Само че нищо не ви пречи да сложите в колата някое меко одеяло, на което да прилегнете, ако изобщо ще лягате, разбира се. Нека не забравяме, че можете да свършите тази работа и във водата 

  • Секс под душа

Тук сме сигурни, че всеки знае процедурата и няма нужда от повече обяснения. Все пак внимавайте с плочките – да се подхлъзнете и да стане някоя беля. Освен това ако живеете в блок, вероятността съседите да станат ваши слушатели е много голяма. Е, това няма какво толкова да ви притеснява, защото те едва ли пропускат ласките.

  • Секс във ваната

Другият вариант да се спасите от жегите, без да се налага да пътувате някъде извън дома си, е ваната – стига да разполагате с такава. Тук вече можете да си позволите и някои глезотии като студено бяло вино и ягоди със сметана. Останалото оставяме на вашата фантазия.

  • Климатикът също върши работа

С негова помощ можете да разпуснете напрежението с ободряващ секс дори в обедната почивка. Е, ако имате собствен кабинет. Ако не, направете същото у дома. Нагласете климатика на студено или пуснете вентилатора и създайте ваша малка собствена зима. Разликата между жегата навън и хладината вътре ще ви подейства доста освежаващо, а като добавите и уюта на едно тънко одеялото вече ще имате настроение за нежни докосвания. 

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha