Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Съвети»
Печат

Първа помощ след раздяла

Снимка: http://theteendoc.com/

В седмицата на разделите не е зле да помислим върху въпроса как да се справяме с новата ситуация, когато една връзка се провали. Тези дни стана ясно, че са се разпаднали звездни двойки като Алисия и Ники Михайлов, както и Теодора и Ненчо Касъмов. В световен план не спират вълненията около отношенията на Джъстин Бийбър и Селена Гомез, както и около тези на Риана и Крис Браун.

Ако и вие наскоро сте си сменили статуса на необвързан, определено имате нужда да влезете малко в крак със ситуацията, особено ако сте приключили доста сериозна и обсебваща любов. Но спокойно, лек има за всичко. И ако не става по-друг начин, старите хора са го казали - времето лекува.

За да забравите по-лесно за провалената връзка, специалисти създадоха първата аптечка за лекуване на разбито сърце. Звучи невероятно, но не е зле да опитате, в случай че имате нужда. Досега оказвахме първа помощ само при физически наранявания, само че вече това е възможно и по отношение на разклатено психическо състояние.

Аптечката е наречена Боли от любов и помага да се справите с "раните" след раздялата, твърдят нейните създатели. Тя съдържа всичко необходимо за преодоляване на този проблем. И без да губим повече време, ще отбележим, че става въпрос за неща, които и сами можете да си набавите - шоколад, ароматни свещи, пяна за вана и водка. В комплекта обаче има и още нещо - диск с любовни балади, който, според нас, може само да обърка нещата. Депресията не се лекува с нежни и разчувстващи мелодии.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha