Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Съвети»
Печат

Секси подарък за 8-ми март

Снимка: www.extravaganzi.com

 

Само след няколко дни отбелязваме празника на жената, така че господата имат тежката задача да зарадват половинките си с интересни подаръци. И ако още не са се погрижили за тази подробност, по-добре е да побързат, за да не оставят любимите си същества малко разочаровани.

Ето няколко идеи:

  • Романтична вечеря

Колкото и да ви се струва банално, този род изненади винаги действат безотказно, особено ако сте се постарали сами да приготвите някои от нещата. Понякога не само любовта на мъжете минава през стомаха, така че се погрижете за хубавата храна, комбинирана с романтична обстановка и хубаво червено вино. Ако пък искате любимата да не заподозре нищо, по-добре вкарайте в действие своята креативност и измислете някакво оригинално място, на което да организирате всичко това.

  • Секси бельо

Представителите на силния пол обикновено се чувстват малко неудобно, когато трябва да влязат в магазин за дамско бельо. Истината е обаче, че това е доста добра възможност да подарите на приятелката си именно това, с което искате да я видите. Дайте воля на фантазиите си и не забравяйте, че пазарувате за специални случаи, така че можете да сте малко по-смели.

  • Еротичен масаж

Може и да пропуснете романтичната вечеря, само че за целта не бързайте да преминете директно към секса. Набавете си едно ароматно масажно масло и започнете с любовна игра. Няма да е зле да се погрижите и за обстановката вкъщи – приглушена светлина, много свещи, нежна музика, листа от рози...

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha