Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Съвети»
Печат

Силата на едно привличане

Снимка: www.telegraph.co.uk

От край време всички хора търсят формулата на идеалния флирт, който да им подсигури незабравими емоции. И определено трябва да признаем, че има някои общовалидни трикове, които доста често вършат работа. Е, не във всички случаи, разбира се, но ако имате достатъчно добра интуиция, за да нацелите най-правилния подход, моментално ще получите прозвището Дон Жуан за мъжете или Изкусителка за жените.

Нека оставим за малко универсални акценти в свалките като разговорливостта, набора от различни впечатляващи комплименти, предизвикателните погледи и способността да накарате обекта на вашите желания да се почувства специален. Вниманието ни този път се спира върху парфюмите с феромони и тяхната способност да въздействат на сексуалното привличане. И макар че много хора подценяват възможностите им, едва ли ще ни навреди да ги изпробваме.

НАУЧНО ПОГЛЕДНАТО

При хората съществуват полови феромони, които служат за привличане на противоположния пол. Някои комерсиални продукти се рекламират с твърдението, че съдържат вещества, които действат като афродизиак.

Всъщност съществуването на феромоните е реалност и този факт е ясен още от древността. Те са неголеми органични молекули, които действат като форма на химическа връзка между две личности. Попадайки във въздуха, се възприемат от чувствителните рецептори на органите на обонянието.

Вече е и научно доказано, че при употребата на феромони наистина привличаме сексуалното внимание на срещуположния пол. Освен това е установено още, че в човешкото обоняние има орган, който играе главна роля за разпознаване на феромоните. Неговата функция е да ги усети и дефинира.

С АРОМАТ НА ПРИВЛИЧАНЕ

Преди време феромоните можеха да се намерят само в по-развитите страни, само че в модерната ера, в която живеем, всичко се променя със скоростта на светлината. Вече не е никакъв проблем тези „магически” парфюми да се намерят и в нашата страна.

Ако решите да се доветите на аромат с феромони, не само ще засилите сексуалния интерес към вас, но и ще подобрите социалните и деловите си контакти. Той помага за появата на онези вълнуващи нотки на копнеж и съблазън, без които любовта не може да съществува.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha