Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Съвети»
Печат

Скуърт оргазъм

Жените също могат да получат еякулация, която е известна още като „скуърт оргазъм”. Какво всъщност значи това?

Преди 11 години женската G-точката и Skene жлезите, които се намират в тази зона, са официално обявени за женски анатомичен орган или за женската простата. Това означава, че и жените могат да еякулират. G-точката има специални секреторни клетки, които наподобяват на мъжките, които са разположени в простата. G-точката има система от канали, които отиват към уретрата. В тях се образува самата еякулационната течност. Тя изпълва G-точката, когато изпитваме сексуална възбуда.

След стимулация на това място се стига до така наречения скуърт оргазъм. Буквално преведено от английски означава бликам и пръскам. При скуърт оргазъм се изхвърля много течност, която е прозрачна. Струята на тази течност е доста силна, а самата тя идва от парауретралните жлези. Най-голямата от тези жлези се намира на уретрата.

Еякулационната течност не е като овлажняването по време на възбуда или като урина (въпреки че много прилича на нея и първоначално се усеща като напишкване). Като структура прилича на семенната течност, тъй като в нея се съдържат протеини, а освен това прилича и на простатния секрет, който се отделя при мъжете.

Как да изпитаме скуърт оргазъм?

До скуърт оргазъм се достига най-лесно чрез стимулиране с пръсти и дилдо. Партньора ви трябва да започне да стимулира зоната на G-точката, тъй като именно там се намират PC-мускулите и самите жлези, които образуват тази течност. За да стигнете до скуърт оргазъм трябва да се стимулира G-точката, докато тя набъбне. Освен това, за да може по-лесно да изпитате този оргазъм, е важно да тренирате вашите PC-мускули с упражненията на Кегел.

При скуътр оргазмите се изхвърля много голямо количество прозрачна течност и затова трябва да се запасите с няколко кърпи под Вас. Количеството на самата еякулационна течност може да достигне дори повече от 300 милилитра.

Нашият съвет е никога да не се концентрирате върху едно нещо в секса, а опитвайте нови и нови всеки път. Само така ще запазите огъня във вашата връзка.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha