Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Съвети»
Печат

Разликата между добрия и страхотния ден

Снимка: http://s3-ak.buzzfeed.com

Има хора, които по всяко време на денонощието могат да намерят малко време за секс, но в повечето случаи това са мъже. Дамите все нещо трябва да свършат и нежностите в леглото обикновено попадат в края на дневния график. Разбира се, след като си вземат един душ, поразкрасят се пред огледалото и понамалят осветлението.

При господата пък обикновено не може да се говори за така прилежно планирана сексуална активност. Меракът им сутрин не е нещо необичайно и половинките им знаят за това, само че обикновено го пренебрегват.

Ако си мислите, че трябва да изпиете едно горещо кафе, за да се разсъните, ще ви посъветваме да опитате с утринна доза палуване под завивките. И не го отлагайте за след банята, а направо действайте – събудете половинката си с еротичен масаж... После си знаете!

Резултатът е доста ободрителен и зареждащ с добро настроение и енергия. Не пренебрегвайте тази идеална възможност да си подсигурите усмивка за целия ден. Тези, които вече са опитали, са категорични, че сутрешният секс е разликата между добрия и страхотния ден.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha