Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Съвети»
Печат

Тя не прави това, което искаш в леглото?

Снимка: интернет

Тя никога не инициира секс

Първо добрата новина. В проучвания две трети от жените казват, че инициират секс "понякога". Лошата новина е, че тя брои отмятане на косата си и една целувка по бузата за инициатива. Поне веднъж  на няколко седмици ще бъде хубаво да ни разкъсат ризите... от страст.

Решението: Дай й знак.

"Една от причините, която може да спре една жена, е страхът от отхвърляне", казва Джанис Хилер, клиничен психолог, специализирала в психосексуалната терапия. Мъжете обикновено могат да устоят на сексуално отхвърляне чрез бързо планиране на следващо съблазняване, но жените се страхуват. За да предразположите половинката си започнете да правите, това което жените правят - да пускате фини сигнали. Например започнете с нежни целувки и нашепвания. Така ще създадете атмосфера, в която тя да се чувства сигурна и най-красива. Ключът е в създаването на спокойна, но предразполагаща атмосфера, благоприятна за любовната игра.

Сексът е дълъг и мълчалив

За повечето от нас да слушаме партньора във вихъра на страстта е един от най-добрите афродизиаци. За съжаление обаче не всички жени отговорят на оргазма в стил Мег Райън.

Решението: Насърчаване по пример.

"Изразявайте със звуци своето задоволство - такива, каквито искате да чуе", предлага Хилер. "По този начин й давате решение и я карате да се замисли, задъхва и стене. Поискайте си отговори за това какво обича в леглото и какво още иска да направи с вас. Това, само по себе си, може да бъде невероятно възбуждащо", казва Хилер. Нарича се още вербална сексуалност.

Тя крие тялото си

Всеобща забележка. Мислиш, че е красива, а тя - че е дебела. И преди да го разберете, тя е отвинтила електрическата крушка в спалнята. За мъжете, които се възбуждат от гледката (т.е. всички нас), това е наистина много лоша новина.

Решението: Започнете да й правите повече комплименти. Но преди да го направите, уверете се, че няма да стане по-лошо. Запитайте се, често ли говорите за физическата привлекателност на други жени, когато тя е около вас. Ако е така, започнете сами да се цензурирате  отсега.

"Подчертайте, че ви харесва точно нейната форма и размер, както и че ги намирате за ужасно привлекателни", казва д-р  Таня Улф, лондонска психотерапевтка, специализирана в секса и интимните отношения. Използвайте действия, а не думи, за да се успокои. "Целунете я по частите на тялото, които знаете, тя не си харесва", казва Улф. Така ще я освободите от задръжките и тя ще даде най-доброто от себе си. "Посланието трябва да направи всичко в крайна сметка."

Тя е гнуслива от „френската“ 

Може би тя е срамежлива. Може би тя не знае, какво ти харесва. Може би тя мисли, че „фелацио“ е герой на "Хамлет".

Решението: Подайте й ръка. Ако някой знае как да накара жените да се насладят на фелацио, това е Лу Паджет, автор на Как да станеш страхотна любовница, която дава редовно семинари по орална секс техника.

„Когато партньорката ви започне да ви прави орален секс, вземете й ръцете и ги сложете по дължината на пениса си, така че те да образуват формата на тръба около него", предлага тя.

Тъй като устата върви нагоре и надолу, завъртете ръцете й по посока на часовниковата стрелка и обратно - бонус за вас. Различни тактилни усещания, които ще ви изстрелят в Космоса. Бонусът за нея е, че нейните ръце ще действат като броня на три сантиметра от устата й.

Един друг съвет... Направи джентълменски нещо - вземи душ преди това. Повечето жени се чувстват много по-удобно за устна интимност, когато знаят, че "старият моряк“ е внимателно измит с любов.

Тя не експериментира

Когато за първи път я видях, тя беше интересна с нови движения и техники. Времето я промени, може би...

Решението: Отвори си устата.

"Това може да изглежда като сложна идея", казва Улф, "но понякога просто трябва да помолите за това, което искате“.  За да се предотврати скуката, тя препоръчва превръщането на вашите желания в игра. "Предложете на своята мацка всяка втора седмица някой да е отговорен за нова идея, фантазия или поза. По този начин партньорката ти няма да се чувства разкритикувана ".

Тя не изпитва често орагзъм

Честите оргазми не само я карат да се чувства добре, те действат като маркер за сексуалното ти представяне. Колкото по-малко я задоволяваш, толкова повече се чувстваш в отпадащата лига за любители.

Решението: Поемате към южнячките! Добрата новина е, че най-малко 90% от жените, които никога не са имали оргазъм, са в състояние да имат един и ако те имат един, те могат дори да бъдат в състояние да имат множество оргазми. Мантак Чиа, секс терапевт и съавтор на Multi-оргазъм двойка (Thorsons), казва, че мъжете трябва да запазят своя сексуален разнообразен репертоар, ако искат да насърчават своите партньорки за оргазъм и да посветят време на оралния секс.

Едно проучване установи, че жените, които изпитват множествен оргазъм, обикновено имат първи оргазъм след кунилингус*, а не от полов акт или ръчно удоволствие. Езикът е идеалният инструмент за стимулиране на клитора. Като разнообразие в секса следва - кунилингус, полов акт, стимулиране с ръка .


* Кунилингус (cunnus: вулва; lingus: език) е вид сексуално действие (доставяне на сексуално удоволствие), при което партньорът (мъж или жена) на жената използва езика си за стимулиране на половите й органи.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha