Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Съвети»
Печат

Ярък акцент за прелъстяване

Снимка: www.fanpop.com

Проучвания в областта на интериорния дизайн отдавна са показали, че преобладаващото червено в спалнята предразполага към много горещи преживявания там. В тази връзка съвсем логично е да предположим, че именно този е цветът, който е за препоръчване да използваме, когато искаме да бъдем неустоими изкусителки. Все пак трябва много да внимаваме, за да не преминем границата между сексапила и натрапчивата порнографска визия. Освен това трябва да се съобразим и с факта, че червеното не отива на всеки.

Ако сте с прекалено светла кожа със склонност към изчервяване, забравете за тази ярка багра. Можете да опитате с по-тъмен нюас, наподобяващ кръвта. Разбира се, може и да заявите своята чувственост и само с някой детайл в червено, за да не заприличате на мартеница или, по-лошото, на доматено недоразумение. В случай, че по принцип предпочитате по-тъмните цветове, можете да се доверите на класическото черно с червен акцент в обувките, колана и аксериарите (или в някое от изброените).

Трябва да отбележим, че червеното е малко дръзко за ежедневно облекло, особено що се отнася до едноцветна блуза или панталон. Но защо пък не, ако това отговаря на вашия темперамент?! Идеята е да използвате този цвят като средство за прелъстяване. Така че спрете се на него, ако по принцип не е сред ежедневните ви предпочитания. Употребата му със сигурност ще подскаже достатъчно на "набелязания обект".

ИЗБЯГВАЙТЕ

Важно е да се въздържате от кукленски нюанси като розово или небесно синьо. С тях няма да ви възприемат като прелъстителка, а по-скоро като по детски симпатична жена. А нали идеята е да накарате фантазията на представителите на другия пол да заработи във ваша полза?! Със сигурност ще си осигурите трайно място в мислите му, ако намерите идеалния баланс - едновременно вечер да успявате да предизвикате асоциации с истинска мръсница, само че в същото време да сте достатъчно миловидна, че да задоволявате необходимостта на мъже да се чувстват силни и да закрилят половинката си. Когато се опознаете достатъчно добре, цветовете губят тази способност да въздействат толкова силно, но в периода на ухажване не трябва да се подценява тяхното влияние.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha