Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Съвети»
Печат

Toothing за секс разнообразие

Снимка: Интернет

 

Западноевропейците и американците постоянно ни изпреварват във всяко едно отношение. Направиха го и в секс тенденциите, част от които дори не достигнаха до нашето общество. И слава Богу! Към 2004 те намериха начин да разнообразят скучното и продължителното време, прекарано в градския транспорт, влаковете, автобусите и супермаркетите с новата по онова време мода, наречена toothing. Чрез нея напълно непознати хора си уреждат секс срещи чрез мобилните си телефони. Така че ако сте решили да вкусите от адреналина на непознатите усещания, можете сами да опитате, пък каквото телефонът покаже.

Достатъчно е само апаратът ви да разполага с Bluetooth. И понеже технологичните достижения напълно завладяха живота ни, знаем, че на практика почти всеки разполага с подобна екстра. Тя ни позволява да изпращаме снимки и съобщения на друг телефон, намиращ се в обсег от 10 метра. Ако някои от останалите скучаещи приеме съобщенията ни, започва кореспонденция и точната уговорка за подходящо място е въпрос на секунди.

Е, трябва да признаем, че и ние, българите, не сме съвсем „задръстени” на тази тема, но все пак още сме малко по-придирчиви относно това с кого правим секс. Набавяме нужното количество екстремни интимни изживявания като си позволяваме да се разгорещим на необичайни места като тоалетните на влак, самолет, автобус или стаи за персонал. Още обаче не сме „изпаднали” дотолкова, че да се отдаваме на страсти с всеки срещнат. Затова и тази мода не успя да си проправи място сред консерватизма на Източна Европа.

 

ИСТОРИЯ

Този нетрадиционен начин за уреждане на срещи е измислен през март 2004. Един от посетителите във форум за измамници споделя за случилото му се. Година по-късно администраторите на сайта признават, че историята била измислена от тях, но идеята им се оказва доста полезна и започва да се практикува. След няколко месеца пък се заговаря за друго явление, наречено greenlighters – мъже и жени, които носят зелени тениски с обърнати яки, което се приема като сексуален намек към непознатите, облечени по същия начин.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha