Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Технологии» Джаджи»
Печат

Нова охлаждаща поставка

Стремим се винаги да Ви информираме за новостите в технологичния свят. Днес ще представим нещо много интересно – охлаждаща поставка за преносими компютри от Cooler Master. Това е една от многото охлаждащи системи, но определено не може да бъде пренебрегната, тъй като качеството й е повече от отлично.

Наскоро се разбра, че Cooler Master представи съвсем нов охладител за лаптопи. Той е направен като охлаждаща поставка и носи името Cooler Master NotePal U. Този аксесоар за преносими компютри е повече от необходим, ако сте свикнали да работите не само на бюро, но и на дивана, на меки повърхности и други.

Както споменахме по-горе не бива да забравяме за техническите предимства на това много полезно устройство. Размерът му е 410х310х55.5 мм, а височината може да се регулира до 217 мм. Поставката има възможност за регулиране на височината на пет степени. Друго предимство е наличието на два USB порта от по-старата версия 2.0. Покритието е антислайд, а повърхността е направена от алуминий.

Машинката има два вентилатора, които са 100 мм и служат съответно за отвеждане на топлия въздух, за да не се получи прегряване. Скоростта на въртене е доста силнa – 1200 оборота на минута, а шумът е минимален – 21 децибела.

Поставката Cooler Master може да се използва за лаптопи с максимален размер на екрана 17 инча. Държачите са подвижни и служат за закрепване на преносимия компютър. Те са общо два, а именно в посока на дясно и наляво. Цената определено е едно от многото предимства, а освен това при изработката на охлаждащата система не са правени никакви компромиси с качеството.

Тази охлаждаща поставка може да свали много лесно топлината на преносимия компютър. Също така може да се използва и като поставка за вашия лаптоп, което я прави практично решение на два проблема.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha