Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Технологии» Игри»
Печат

Портите на Diablo III се отвориха и в България

Снимка: gamingbolt.com

Снощи се състоя партито по случай представянето и пускането на играта Diablo III. То се състоя в столичен клуб, пред чийто врати нетърпеливите фенове се събраха доста по-рано от уречения час.

Организаторите се бяха постарали максимално да накарат присъстващите да се почувстват като в света на Diablo и за целта имаше момичета и момчета, облечени като едни от любимите герои от играта- Амазонка, Асасинка, Паладин и др. Проведе се и  Diablo II турнир, на който участниците показаха геймърските си умения. Имаше и викторина, на която феновете демонстрираха колко добре познават играта и всички детайли от нея и съответно грабнаха и по някоя награда.

След 23: 30 всички, които бяха направили предварителна заявка за играта, имаха възможността да се сдобият със своите копия. Към играта имаше толкова голям интерес, че дори обикновените копия се бяха изчерпали, а малцина имаха възможността да се сдобият с колекционерското издание на играта.

Организаторът на събитието Мартин Кадинов, който е от фирма Gaming Gear, каза специално за Gossip.bg , че идеите за това събитие са започнали да се раждат още когато се е разбрало, че ще излиза Diablo III. Самата подготовка е протекла за около 50 дни, като в нея са се включили 30 човека, от които някои са добровлци, фенове на играта.

Той сподели, че работещите в неговата фирма приемат работата си по-скоро като удоволствие. За тях било истинска чест да организират това събитие, защото всичките са запалени фенове на играта. Датата 15 май била голяма за всички и затова се постарали максимално, за да превърнат вечерта в незабравим спомен за всички.

Според него най-важният показател, по който се разбира дали едно парти е преминало успешно е реакцията на присъстващите. Съдейки по това, можем да кажем, че снощното парти беше супер успшено и със сигурност феновете на игрите са останали повече от доволни.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha