Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Технологии» Интернет»
Печат

Идва краят на Facebook

Светът непрекъснато се променя, а да не говорим за технологиите. Допреди десетина-петнайсет години компютрите все още не бяха така масово разпространени, а социалните мрежи бяха непозната територия. В началото на 2013-та година обаче повечето от нас се опитвата да си спомнят какъв беше животът без Facebook и Twitter. След още няколко пък напълно ще сме забравили за тези сайтове за виртуално другаруване, защото идва ново поколение медии – по-модерно, интерактивно и удобно за използване.

„Това е последната година на Facebook. Очевидно е, че светът се променя със скоростта на светлината и онлайн пространството вече е залято от нови социални медии, които засенчват монопола на Facebook“, категоричен бе PR специалистът Максим Бехар по време на откриването на Световния PR форум в Давос.

Експертът признава огромното влияние на социалните медии не само в комуникацията на всички нас, но и в обществото като цяло. Традиционните медии вече отдавна не са това, което бяха, а тези, които упорито отказват да се модернизират и да бъдат в крак със съвременността, просто губят своите позиции. 

„Последният печатен всекидневник, според мен, ще излезе през 2020 година. Също така смятам, че това е последната година на могъществото на Facebook като универсална медия и точно през тази година ще наблюдаваме развитието на много нови социални медии, главно базирани на обмена на снимки и видео. Според мен 2013 ще е годината на Pinterest“, допълни Бехар, визирайки мрежата за обмен на снимки.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha