Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Технологии» Интернет»
Печат

Ново партньорство между Disney и YouTube

Walt Disney Studios и YouTube сключиха сделка, която ще включи стотици заглавия на Disney към филмовия каталог на най-големия сайт за споделяне на видео в света. Новото партньорство между двете компании включва продукции на Disney, Disney-Pixar и DreamWorks Studios. Филмите, някои от които вече са качени в YouTube, са достъпни под наем с цени, започващи от 1.99 долара.

Някои от новите заглавия включват Алиса в страната на чудесата, последния Мечо Пух, Коли, Коли 2 и Карибски Пирати: В непознати води. Изглежда старите заглавия са по-евтини. Например наемът на Алиса в страната на чудесата е 1.99 долара, докато за Карибски Пирати е 4.99. Наемът позволява на потребителите да стартират видеото до 30 дни преди да пуснат филма, но след като то тръгне имат 48 часа за гледане. Филмите могат да бъдат гледани онлайн, както и през телефон или таблет, задвижван от операционна система Android.

Disney е четвъртото голямо студио, което сключва сделка с YouTube, следвайки Sony, Universal и Warner Brothers. Споразумението също така е първото значително партньорство след пускането на виртуалната видеотека наново през месец май тази година.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha