Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Любов без граници на Софи Маринова в радиоефира

Снимка: Иван Йорданов

Най-естествената и искрена изпълнителка в поп-фолк гилдията Софи Маринова вчера официално пусна в радиоефира песента си Любов без граници. Парчето е със свежо денс звучене с поп вокали, което обещава да се превърне в дискотечен хит. То е по музика на Крум Георгиев и Ясен Козев, които са отговорни и за аранжимента с помощта на Роско. Текстът пък е дело на авторката Дони Василева.

С тази мелодия ромската Лили Иванова, както често я наричат, се бори за участие в международния музикален конкурс Евровизия, който ще се проведе в азербейджанската столица Баку за 57 път през май 2012. След като премина през първите два тура в надпреварата, организирана от Българската национална телевизия, изпълнителката получи шанса да се яви на полуфинала на 14 януари следващата година. Той ще бъде излъчен пряко по БНТ1, а изборът ще зависи както от предпочитанията на прецизно подбраното жури от специалисти, така и от sms-ите на публиката.

След първоначалното гласуване Любов без граници остана на 19 позиция, но след това с общо 142 точки се изкачи във временното класиране до пето място. Това означава, че ако почитателите й се мобилизират, може да я изпратят на брега на Каспийско море, където се намира Азербейджан.

В началото на януари Софи Маринова и нейният екип ще се заемат с видеореализацията на песента. Подробности за визията на певицата, локациите на снимките и сюжетът на краткото видео, очаквайте още в първите дни на новата година. Имайки предвид посланието на текста, в който тя пее „обичам те” на няколко езика, вероятно ще станем свидетели на някоя любовна история.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha