Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

 • Снимка: AKM-GSI
  Джони Деп и Амбър Хард се ожениха тайно
  51-годишният актьор и 28-годишната му половинка - актрисата Амбър Хард, се ожениха на тайна церемония в Лос Анджелис този вторник.
  ...
 • Снимки: FameFlynet, Zack Whitford
  Джони Деп и Aerosmith на една сцена
  Джони Деп смело демонстрира своя талант и музикални умения на сцената редом до световноизвестната хард рок група Aerosmith.
  ...
 • Снимки: PacificCoastNews, INFphoto
  Джони Деп с нова визия и нов филм
  50-годишният актьор бе забелязан с изцяло нова визия на път за интервюто си в шоуто на Дейвид Летерман вчера.
  ...
 • Снимки: E! News, softpedia.com
  Джони Деп предложи на Амбър Хард
  Новината бе официално потвърдена, след като 27-годишната актриса бе забелязана да носи огромен годежен пръстен с диамант на излизане от известен ресторант в Лос Анджелис в края на миналата седмица.
  ...
 • Снимки: Flare.com
  Амбър Хард проговори за секс сцените с Лиъм Хемсуърт
  27-годишната актриса, която в момента изживява страстен любовен романс с актьорът от "Карибски пирати" Джони Деп, е избрана за лице на корицата на септемврийското издание на списание Flare.
  ...
 • Снимки: INFPhoto
  Джони Деп и Амбър Хард отново заедно
  Двамата са заедно от снимките на филма 'Дневникът на едно пиянде', а в основата на раздялата им през януари бе бисексуалната връзка на Амбър с френския модел Мари де Вилепин.
  ...
 • Снимки: tumblr.com, AKM-GSI
  Кой топли леглото на Джони Деп?
  В началото на тази година стана ясно, че 49-годишният актьор от 'Карибски пирати' вече не живее с дългогодишната си половинка - 39-годишната френска певица Ванеса Паради.
  ...
 • Снимка: dailymail
  Ванеса Паради с премиера на най-новия си филм
  39-годишната певица, актриса и настояща съпруга на актьора Джони Деп, се появи вчера на представянето на последния си филм Je Me Suis Fait Tout Petit (I Was Made Very Small) в Кобург, Франция. Ванеса Паради, за която през последните месеци се тиражира новината за проблеми в отношенията й със съпруга й, изглеждаше привидно щастлива.
  ...