Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

 • Снимка: Хермес
  Синовете на Джихада
  В края на месец август издателство Хермес публикува книгата Синовете на Джихада от Лев Пучков. Това е автор, чието творчество е посветено изцяло на най-сериозната заплаха за модерното общество – тероризма.
  ...
 • Снимка: Колибри
  Да дойдеш на света
  В края на месец август издателска къща Колибри пуска на пазара втора книга на талантливата Маргарет Мацантини. Първата – Чуй ме, излиза през 2006 и е с небивал успех у нас.
  ...
 • Снимка: Апостроф
  Лавандулови нощи
  Кой месец, ако не август, е по-подходящ за една разтърсваща любовна история с аромат на праскови и лавандула. Тя ще ни бъде разказана от Софи Берар с всичката обаятелност, слънце и мечти, които авторката носи със себе си.
  ...
 • Снимка: Хермес
  Шанхайска Афера
  Новият роман на Ридли Пиърсън Шанхайска Афера излезе на книжния пазар на 3 август. Авторът е с доста разнородна насоченост, което не му пречи да издава само хитови заглавия.
  ...
 • Снимка: Хермес
  Огнените кристали на Джейн Ан Кренц
  Най-обичаната авторка в романтичният съспенс ни очарова това лято с новата си книга. Романът разказва историята на 28-годишната Аби, която има специална дарба – да отключва психическата енергия, закодирана в антикварните книги.
  ...
 • Снимка: Ентусиаст
  Целуната от Ангел
  Нова поредица за тийнейджъри идва на пазара през летните месеци от издателство Ентусиаст. Първата книга се казва Целуната от Ангел и обещава да достигне успеха на Стефани Майър, чиито книги завладяха целият свят.
  ...
 • Снимка: Ентусиаст
  Да срежеш камъка
  Книгата Да срежеш камъка напомня разказите на Салман Рудши и Джон Ървинг. Абрахам Вергезе обаче изглежда ще е новият бестселаров американски автор. Със завладяващата си проза и прекрасен сюжет неговата творба обещава на читателите невероятно пътуване от Индия до Етиопия и Ню Йорк.
  ...
 • Снимка: Колибри
  Катеричките от Сентрал парк са тъжни в понеделник
  Този месец ще бъде много по-пъстър заради излизането на последния трети роман от известната поредица на Катрин Панкол. След Жълтите очи на крокодилите (2010, ИК Колибри) и Бавният валс на костенурките (2011, ИК Колибри) третата книга обещава още по-голяма доза веселие и задоволство за феновете на хитовата трилогия.
  ...
 • Снимка: Хермес
  Изгубената дъщеря
  Защо не направите лятото още по вълнуващо като заминете за Индия?! Екзотиката и мистерията, забулила далечната държава, разкрива пред нас младата писателка Шилпи Сомая Гоуда. Веднага излизането на романа Изгубената дъщеря следва вълна от одобрение.
  ...
 • Снимка: Хермес
  Аферата Рембранд
  Новата книга на „аса на шпионския роман” Даниъл Силва излезе у нас в края на юни. Завладяващи, напрегнати, наелектризиращи, майсторски написани са най-често използваните думи, с които описват романите на популярния автор.
  ...