Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

 • Снимка: Колибри
  Когато краят е ново начало
  Един от най-изобретателните и продавани съвременни американски автори – Дъглас Кенеди, представя на нашия книжен пазар своя разтърсващ разказ за приятелство и предателство.
  ...
 • Снимка: Колибри
  Харуки Мураками в паралелна реалност
  Славата на японеца Харуки Мураками обиколи целия свят, в това число и нашата скромна родина. Няма спор, че той е сред най-известните съвременни писатели и преводачи.
  ...
 • Снимка: Колибри
  Български психар
  Новата книга на Андрей Велков Български психар на Колибри обещава да се превърне в събитие за българската литература с неподправения си хумор и жесток реализъм.
  ...
 • Снимка: Колибри
  Скандалният Ким Монзо в София
  Следващия четвъртък нашумелият съвременен писател Ким Монзо гостува у нас по покана на ИК Колибри.
  ...
 • Снимка: Колибри
  Нашият общ приятел
  Има някои автори, които просто могат да разказват, без да внасят някаква огромна доза напрежение, без да ти задават загадки и да те карат да им се ядосваш. Те просто създават истории, толкова леки и запомнящи се, като приказка за лека нощ и в същото време пълни с поуки и любопитство.
  ...
 • Снимка: Колибри
  Да дойдеш на света
  В края на месец август издателска къща Колибри пуска на пазара втора книга на талантливата Маргарет Мацантини. Първата – Чуй ме, излиза през 2006 и е с небивал успех у нас.
  ...
 • Снимка: Колибри
  Катеричките от Сентрал парк са тъжни в понеделник
  Този месец ще бъде много по-пъстър заради излизането на последния трети роман от известната поредица на Катрин Панкол. След Жълтите очи на крокодилите (2010, ИК Колибри) и Бавният валс на костенурките (2011, ИК Колибри) третата книга обещава още по-голяма доза веселие и задоволство за феновете на хитовата трилогия.
  ...
 • Снимка: Колибри
  Фантастика в лятна нощ
  Едно фантастично лято ни очаква с преиздадената повестта Проходът на Кир Буличов. Миналия понеделник (25 юни) на книжния пазар излезе Селцето. Наричан от мнозина бащата на руската фантастика – Игор Можейков, както е истинското име на автора, представя поредната си наситена с драматизъм и свръхестествени сили история.
  ...
 • На запад от рая в центъра на София
  На запад от рая в центъра на София
  Кой може да каже къде е раят? Може би е място толкова магическо и тайнствено, което събира всичко красиво и любимо в едно. За писателката Изабела Шопова раят е някъде в Нова Зеландия, а на запад от него се намира неповторимата Австралия.
  ...