Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

 • Снимка: www.efashionstyle.org
  Чупливата грива измества правата коса
  Модата е странно нещо – тенденциите непрекъснато се променят, а обсебените от манията да са винаги в крак с промените започват сляпо да подражават на неща, които не винаги им допадат.
  ...
 • Бяло като Versace
  Бяло като Versace
  Няма сезон по-подходящ за носенето на цвета, които олицетворява чистотата, невинността и свободата, а именно белият. Летните месеци са прекрасна възможност да се потопим в лекотата и нежността на тази разцветка, която е модерна винаги, навсякъде и в съчетание с всичко.
  ...
 • Арабска тайнственост в облеклото
  Арабска тайнственост в облеклото
  От 2001 насам в модата навлезе много силно стилът на изтънчените марокански и египетски принцеси. Арабските багри, бижута, дългите свободно падащи рокли и фееричните материи като лен и коприна станаха нещо като задължителни за всеки гардероб.
  ...
 • Снимка: Fashion Days
  Родни модели с международно признание
  Група родни модели доказаха, че страата ни освен хубави жени, притежава и истински професионалисти, способни да изпипат детайлите. Причина за международното признание на нашите модели стана стилна фотосесия за популяризирането на марката Fashion Days.
  ...
 • Снимка: Интернет
  Гага на модния подиум
  Лейди Гага за пореден път бе привлечена за гост на голямо събитие. Става въпрос за финала на Germany's Next Top Model, който се проведе снощи
  ...