Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

 • Снимка: http://www.google.bg
  Изкуството на движенията в Древен Китай
  Тай-чи никога не е бил особен популярен спорт у нас, но през последната година започна да си проправя подобаващо място. Все повече клубове предлагат такива тренировки, а тези, които се докоснат до азиатското изкуство остават наистина запленени и нямат търпение до следващия час.
  ...
 • Снимка: http://bellydance123.republika.pl/
  Домашен фитнес с ориенталска екзотика
  Предлагаме ви една разходка в тайнството на приказките от 1001 нощ, но без пошлостта на съвременната интерпретация. А положителните ефекти са няколко – поддържане на добра фигура, увеличаване на гъвкавостта на тялото и отърсване от ежедневния стрес.
  ...
 • Плажен волейбол за добра форма
  Плажен волейбол за добра форма
  Ако смятате, че лятната ваканция е само за почивка, събиране на слънчев загар и пиене на коктейли, ще ви напомним, че именно през този сезон имаме нужда да се поддържаме в добра форма. Все пак в големите жеги искаме, не искаме се обличаме по-оскъдно, за да се справим с непоносимите температури.
  ...
 • Снимка: http://www.tmnews.com
  Тренировки в горещите летни дни
  Жегата е способна да изтощи телата ни много повече, отколкото работата през деня. Затова в този пек доста хора пропускат тренировките във фитнес залите, защото колкото и добра вентилация на имат, все пак въздухът там едва ли е най-перфектният, който можете да си осигурите.
  ...
 • Снимки: Интернет
  Как да се сдобием с мечтаното бразилско дупе
  Определението за бразилско дупе се е превърнало в синоним на добре оформени и стегнати задни части. Всяка жена мечтае за изкусителни извивки, а всеки мъж се впечатлява и не остава равнодушен пред подобна гледка.
  ...
 • Как лесно да се разделим с излишните килограми
  Как лесно да се разделим с излишните килограми
  Пролетта вече настъпи, а много скоро ще дойде и лятото и е нормално да започнем да се притесняваме за това как изглеждаме.
  ...