Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» За дома» Финанси»
Печат

Какво да направим, за да привлечем парите?

Снимка: интернет

Колко хора в днешно време се питат какво да направят, за да увеличат авоарите си? Колко трикове може да се приложат за привличане на парите? Народна мъдрост гласи, че "пари при пари отиват". Как да стане така, че сами да ги привлечем?

Ако вярвате в поверията, то се опитайте да спазвате някои правила, с които да ги спрете да бягат от вас. Не напразно казват, че парите също като биковете са привлечени от червения цвят. Носете червена кърпичка или салфетка в портфейла си. Когато излизате от вкъщи, оставете банкнота на тоалетката да се отразява в огледалото, така дори и да отсъствате от дома, те ще работят за вас.

Друго поверие гласи: "метлата винаги да се поставя с дръжката надолу", ако имате такава, разбира се. Не свирете с уста в стаята. Не бройте и не давайте пари на заем вечер или в понеделник. Не вземайте пари на заем във вторник. Не вдигайте от земята дребни монети, за да не загубите едрите банкноти. Не оставяйте на масата празни бутилки, шапки или ключове. Не харчете всички пари от портфейла си, оставяйте поне част от тях. Не оставяйте капака на тоалетната отворен, за да не изтекат парите ви в канала. Не събирайте с ръка разсипаните трохи хляб. Създайте си навик парите в портфейла винаги да бъдат подредени според тяхната стойност.

Ако се сетите за някое друго поверие, използвайте го и помнете, че първо трябва сами да си помогнем, а после да търсим съдействие от другите.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha