Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Кино»
Печат

Виж официалния трейлър на филма Warcraft

След дълго очакване, смяна на режисьор, актьори и какви ли още не забавяния, най-накрая можем да се насладим на пълния официален трейлър на филма "Warcraft".

За тези, които не познават бранда, трябва да разясним, че "Warcraft: Orcs & Humans" е компютърна игра издадена през далечната 1994 г. от Blizzard Entertaiment. Въпреки, че има и други опити преди нея, играта с право носи титлата "първа стратегическа игра в реално време". Тя слага начало и популяризира цял нов жанр в компютърните игри. 

20 години по-късно Blizzard са един от най-успешните разработчици на игри в света, с легендарни заглавия в каталога си като поредиците Warcraft, Starcraft и Diablo. През 2004 пускат на пазара и суперхита World of Warcraft, който завинаги промени он-лайн игрите и имаше над 13 милиона играчи в най-силния си период.

Освен с качеството на продуктите си, компанията винаги е представяла и невероятни за времето си 3D видеа към тях. 

Първата информация за предстоящия филм се появи преди близо 10 години, когато през 2006 Blizzard и Legendary Pictures обявиха официално, че започват работа по заветната лента. След множество промени и сътресения през 2013 най-накрая беше обявено, че филма влиза в пре-продукция. 

По него работят едни от най-опитните компании в Холивуд - продуценти са Legendary Pictures (300, Годзила, Пасифик Рим), Atlas Entertainment (12 Маймуни, Братя Грим) и самите Blizzard. Визуалните ефекти са поверени на Industrial Light & Magic (Карибски Пирати 1-5, Трасформърс и всички филми от вселената на Марвел). Продукцията има бюджет от над 100 млн. долара. 

Главните роли в Warcraft ще изиграят Травис Фламел (Викинги), Паула Патън, Бен Фостър, Доминик Купър и много други. Режисьор на филма е Дънкан Джоунс (Първичен код).

Продукцията следва историята на първата игра от поредицата, когато "Алианса" за първи път се сблъсква с "Ордата".

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha