Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Книги»
Печат

Катеричките от Сентрал парк са тъжни в понеделник

Снимка: Колибри

Този месец ще бъде много по-пъстър заради излизането на последния трети роман от известната поредица на Катрин Панкол. След Жълтите очи на крокодилите (2010, ИК Колибри) и Бавният валс на костенурките (2011, ИК Колибри) третата книга обещава още по-голяма доза веселие и задоволство за феновете на хитовата трилогия.

Авторката, чиито творби са преведени на повече от 25 езика, има над 7 млн читатели по света и у нас. С голяма доза хумор и съпричастие, Катрин продължава разказа за добре познатите ни герои – уж модерни двойки в едно уж модерно общество.

Жозефин започва нов роман, Филип среща тайнствена дама, Гари получава изненадващо наследство, а Ортанс май се влюбва?! Зое и Гаетан, Анриет и Шавал, Жозиан и Марсел, както и тайнственият свенлив младеж и голямата му любов Кари Гранд са отново тук, за да ви разсмеят, натъжат, зарадват.

Катрин Панкол е завършила френска филология, следвала е курсове по художествено писане в Ню Йорк и дълго е преподавала латински, преди да се захване с писането. Книгите и днес се издават в над 3 млн екземпляра, като най-известна е трилогията, която завършва с Катеричките от Сентрал парк са тъжни в понеделник. Историите са повлияни от модерния и забързан живот в големият град и емоциите, които могат да породят различните ежедневни случки. Прекрасно четиво, наситено с много веселие и доста житейски поуки.

Колибри, 20 лв

 

 

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha