Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Книги»
Печат

Лавандулови нощи

Снимка: Апостроф

Кой месец, ако не август, е по-подходящ за една разтърсваща любовна история с аромат на праскови и лавандула. Тя ще ни бъде разказана от Софи Берар с всичката обаятелност, слънце и мечти, които авторката носи със себе си.

Сюжетът ни среща с двете страни на враждуваща фамилия. Историята на семейство Ле Бер се разиграва между Камарг на югоизток, светските курорти на Лазурния бряг на юг и суровите планини, редящи се една след друга в далечината на север.

Докато привлекателният млад собственик Корин се опитва да спаси имението от грозящите го задължения към банките, неговата сестра Жозефин заедно със съпруга си – богат американски предприемач, наследник на известна из цял свят хотелиерска верига, искат да го откупят от фамилията, да унищожат старата семейна къща и на нейно място да издигнат космополитен хотелски комплекс. И по този начин да превърнат плантацията от праскови и лавандула в голф игрище.

В това време в града се появява младата германка Изабел, която иска да започне нов живот сред ароматните полета на Прованс. Двамата с Корин се влюбват и Изабел приема битката за имението като своя. Ситуацията се оказва доста заплетена, когато младата жена разбира, че не е единствената в сърцето на своя любим. Сега трябва да се бори за всичко, което някога е искала – любящ съпруг и семейство сред красивите ароматни поля на Прованс.

Софи Берар насища историята с много драматизъм и силни емоции, а благодарение на издателство Апостроф можем да я намерим на книжният пазар от този месец. Книгата е прекрасно четиво за всички, които са изгубили надежда, че любовта се среща повече от веднъж, за всички, които вярват в силата на семейството и приятелството, както и за тези, които просто искат да изживеят една вълнуваща история през това лято. Дано не е само в книгата!

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha