Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Книги»
Печат

Целуната от Ангел

Снимка: Ентусиаст

 

Нова поредица за тийнейджъри идва на пазара през летните месеци от издателство Ентусиаст. Първата книга се казва Целуната от Ангел и обещава да достигне успеха на Стефани Майър, чиито книги завладяха целият свят.

В поредицата на Елизабет Чандлър обаче в любовните триъгълници и четириъгълници не участват вампири и върколаци, а ангели. Книгата е подходящо четиво за всеки, особено за онези които вярват че съществува свят отвъд този, в който живеем. Красива история за любовта, страха и саможертвата, за трудните взаимоотношения между хората и силата на приятелството.

Има ли живот след смъртта и дали да можеш ли да обичаш някого отвъд границите на времето? На тези въпроси се опитва да отговори главната героиня Айви. Романът разказва историята на 17-годишно момиче, чиято страст е да колекционира фигурки на ангели. Нещо повече, тя усилено вярва, че те съществуват.

Когато се мести в нов град, Айви намира нови приятели и нова любов в лицето на съученика си Тристан. Красивото момиче обаче има близки отношения и със доведения си брат Грегъри, в когото приятелката й Сюзън е лудо влюбена. Когато Тристан изненадващо бива убит, Айви остава сама и объркана, докато не разбира, че има ангел пазител, който бди над нея. Тя има нужда от него повече от всякога – сега, когато мистериозният убиец е по петите й.

Ентусиаст, 12 лв

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha