Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Азис и Алисия в горещи сцени

Снимка: Diapason Records

Азис изненадва с интригуващо видео към песента Хей, момиче, в което участва и Алисия. Клипът към проекта вече е факт и зрителите могат да го гледат в ефира на ФЕН ТВ.

В началото на есента звездата на Diapason Records залага на баладата, включена в последния му албум AZIS 2014, която още с появата си спечели сърцата на феновете. Лентата, чиито режисьор е Людмил Иларионов-Люси, е заснета в семейната къща на футболиста Благой Георгиев и половинката му Христина, която е най-близката приятелка на Алисия. Снимките протекли много бързо.

„Искахме да бъдем по-истински, без излишна помпозност и ефекти“, обяснява замисъла на лентата Азис. Звездата на Diapason Records признава, че най-трудни били интимните  кадри, тъй като досега не е демонстрирал такава близост с никого на снимачния терен. „Двамата с Алисия обаче се стегнахме и ги заснехме за 10 минути“, признава хитовият изпълнител.

По време на снимките неотлъчно до Краля на попфолка и звездата на Ара Мюзик била Христина, която ги наставлявала. Двамата изцяло й се доверили, защото имат пълна вяра в нейния усет за елегантност и чувство за естетика.

Емоции имало и по време на външните снимки, реализирани терасата. Изневиделица се появили множество пеперуди и хвърчащи буболечки, които едва не провалили кадрите. След края на снимачния процес всички нямали търпение да седнат заедно и да се наприказват. Христина ги изненадала с домашно приготвени сандвичи, които всички опитали с удоволствие.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha