Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Акага стана на 20

Група Акага направи невероятно шоу по време на юбилейния си концерт 20 години Акага в зала 1 на Националния дворец на културата. Българската формация посрещна хиляди фенове и сцециални гости, дошли да ги уважат по случай празника. В залата присъстваше дори новоизбраният президент Росен Плевнелиев.

Музикантите представиха най-големите си хитове през последните 20 години на фона на пищен декор и мултимедия, която излъчваше снимки из старите ленти на групата. Към Акага на сцената се присъединиха още Графа и Любо, Хилда Казасян, Калин Вельов, Марин Панов, Оги Весков и Ясен Пенчев.

Специална изненада за публиката бе изпълнението на четирима от най-добрите басисти на България – Краси Куртев от Акага, Ивайло Звездомиров от Те, Стефан Чобанов от Мери Бойз Бенд и Фънки. Друг сюрприз за почитателите бе участието на цигуларя Веско Ешкенази и Дамски Струнен оркестър.

Концертът завърши в тон с предстоящите новогодишни празници с коледната песен Тих, вълшебен ден и въздействащата Те нямат вина на Акага и Веско Ешкенази, посветена на кампанията на УНИЦЕФ за подкрепа на децата без дом. За феновете на групата днес излиза и албумът 20 години Акага.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha