Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Део влезе в клип на Din-Yo и Марина

Нежните мелодии като че ли винаги са били дефицит за българската музикална сцена. Само че новото попълнение на родното R'n'B Din-Yo има друго менение по върпоса и го показва в новото си предложение Петък вечер. Това е и първият клип на изпълнителя, който изненадва с интересния си поглед към музиката и опита си винаги да казва нещо с нея.

В новата си песен той отново включва Марина Драгомирецкая, с която преди време представиха и парчето Искам твоята. Идеята за този проект хрумнала на Диньо още преди няколко години, но сега го реализира с различна визия. Двамата с Марина поставят акцента върху меркантилността на днешното време, защото все по-често виждаме, че "любовта струва пари". Хората около нас са станали толква обсебени от материалното, лукса и лъскавата страна на живота, че някак си са забравили, че любовта е онова съкровище, което може да осмисли съществуването ни и да ни накара да забрави всичко останало.

"Любовта е онова истинско богатство, на което не можем да сложим етикет. Има ли - значи не е истинска, а е стока", споделя Din-Yo.

В клипа виждаме едно лъскаво парти, на което водещият и рапър Део се преобразява в сервитьор. И тук откриваме, че разкошът, демонстрациите на излишество и похот "не могат да удовлетворят запазилата своята чувствителност и жажда за истински емоции душа".

Предлагаме ви само да се уверите:

Снимки:
Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha