Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Теодора със специална награда от фестивал в Турция

Снимка: Diapason Records

Теодора бе единствената българска изпълнителка, която в края наминалата седмица взе участие в ежегодния фестивал, организиран от дружеството Kartal Belediyesi в Истанбул. Звездата на Diapason Records получи специален приз от домакините, с който те й засвидетелстваха огромното си уважение и обич.

Синеоката певица изнесе концерт на открито пред многохилядна публика в истанбулския квартал Картал. За да видят изявата на родната фолкдива, бяха дошли хора от всички краища на страната. Сред публиката имаше представители на най-различни националности, които се забавляваха с музикалния лайв маратон, подготвен от певицата.

Теодора зарадва гостите на фестивала с популярни турски песни, които изпълни под бурните аплодисменти на всички. „Много пъти съм го казвала, но наистина се чувствам прекрасно винаги, когато имам изява в Турция. Публиката е страхотна и отношението на хората е прекрасно“, сподели красавицата малко след завръщането си.

„За мен беше голяма чест, че бях единствения български изпълнител, поканен да участва в този фестивал, който се провежда всяка година в продължение на седмица и е много популярен там. Изобщо не очаквах да получа някакво отличие и когато ми връчиха статуетката, много се развълнувах. Още веднъж изказвам благодарностите си към организаторите за абсолютно всичко“, довери още тя.

Звездата на Diapason Records е един от най-харесваните BG изпълнители в Турция и често гостува в южната ни съседка. Тя не за първи път участва в събитие на дружеството Kartal Belediyesi. Преди няколко месеца получи специална покана да изнесе концерт на Принцовите острови, където до тогава не беше гостувал роден артист.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha