Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Теодора усилено се подготя за изявата си на фестивала Türkçevizyon

Снимка: Diapason Records

Теодора замина за Денизли, Турция, където се провежда международния фестивал Türkçevizyon. Звездата на Diapason Records е единствената българка, която ще вземе участие в престижния форум. Тя ще се изяви на сцената днес и също така ще се включи в гала концерта, който ще се проведе на 13 септември (събота) в античния театър в Памуккале.

Теодора активно се подготвя за първата си сценична изява на фестивала, която ще бъде утре вечер. В четвъртък синеоката красавица ще изпълни на сцената в Денизли своята песен Сърце не ми остана, дала заглавие на последния й албум. В събота вечерта, когато ще се състои гала концерта, Теодора ще изпълни своята балада В твоите ръце, но ще я изпее изцяло на турски език.

Ето защо звездата на Diapason Records посвети днешният ден на репетиции. По време на подготовката си Теодора се запозна с изпълнители от много държави, които участват във фестивала. Родната фолкдива бързо намери общ език с представителката на Македония – Stojne Nikolova. Фестивалът  Türkçevizyon бе повод певицата на Тотал щета да се срещне отново и с  Armin Muzaferija от Босна и Херцеговина, с когото се запозна преди няколко години, когато пяха на една сцена по време на церемонията по връчване на Балканските музикални награди в София.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha