Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Тони Стораро записа дует със Зафирис Мелас

Снимка: Diapason Records

Тони Стораро записа дует с гръцката звезда Зафирис Мелас, озаглавен Приятели. Изпълнителите обещават скоро да промотират проекта и да зарадват своите почитатели с видео към него, чиято премиера ще бъде в ефира на ФЕН ТВ.

Идеята за общата българо-гръцка песен се появи още по време на съвместния концерт на двамата певци в зала 1 на НДК през месец март. Оттогава те се срещаха няколко пъти и накрая откриха подходящото парче. Записите бяха осъществени в известното студио Lyricon в Гърция, където записват много други звезди. В проекта Приятели се включиха някои от най-талантливите музиканти в южната ни съседка, сред които и цигуларят от бенда на Никос Вертис.

Изпълнителят на Живея само за тебе не издава подробности за дуетната песен, освен че е с много въздействащ текст. В съвместния си проект Тони Стораро и Зафирис Мелас пеят на български и гръцки. „За мен това е една сбъдната мечта! Още не мога да повярвам, че имам записан дует с един от най-любимите ми изпълнители, на когото съм се възхищавал и от когото съм се учил цял живот“, сподели Човека-глас.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha