Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Ето го и новия X Factor

След няколко месеца емоционални преживявания дойде моментът да приключи и музикалното риалити на Нова ТВ X Factor. А публиката избра за номер 1 тази година един алтернативен, различен и определено много запомнящ се талант - Жана Бергендорф. Атрактивната червенокоска тотално прикова вниманието на всички със своите идеини и доста креативни превъплъщения, както и забележителни вокални данни.

На крачка от победата остана вечно усмихнатият рапър Наско Колев, който успя да съчетае изживяването X Factor с мачовете по баскетбол и задълженията си в математическата гимназия. Трета остана красавицата Ана Мария от отбора на Заки, която също измина дълъг път в шоуто и показа, че заслужава доверието, което й гласуваха.

Предаването даде надежда на куп млади таланти, че могат да сбъднат мечтите си за голямата сцена, само че в крайна сметка публиката пред екрана избра до финала да стигнат само трима. За тях, както и за останалите изпълнители, стигнали до концертите в шоуто, това със сигурност ще остане незабравим спомен. А предвид успехите на участниците в първия сезон, можем да сме сигурни, че ще продължим да се радваме на специфичното им излъчване и прекрасни гласове.

Снимки:
Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha