Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Изобилие на групи и дуети в столичния X Factor

Почти приключиха кастингите за шоуто X Factor в столицата, където се оказа, че имаше изобилие от вокални групи и дуети. Последен шанс желаещите имат днес, така че могат да се отправят в посока НДК.

Само за два дни се явиха стотици кандидати, много от които вече готови групи и дуети, а за да ги подкрепи дойде най-успешният дует на X Factor Ангел и Моисей. Двамата направиха импровизирано шоу с кандидатите и с водещата Алекс Раева и надъхаха талантите. За да даде кураж на участниците специално от морето пристигна и Sanny Alexa.

Сред мераклиите дори има българин - Крис, който се пробвал в британския вариант на формата през 2006 г., когато участвала Леона Луис. Там той достигнал до тренировъчните лагери, но отпаднал в къщите на съдиите, на крачка от финала. До този етап достига заедно с Леона, която същата година спечели предаването и скоро след това направи страхотна музикална кариера.

Оказа се, че Крис не е единственият, който вече се е пробвал да сбъдне мечтата си за голямата сцена. На прослушването в София се появи и участничка, стигнала до тренировъчния лагер в Дания. 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha