Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Киро Ефремов е Къртицата

След три месеца физически и психически изпитания, преодоляване на страхове, ядене на различни гадости, купони, емоции и незабравими преживявания, риалитито Къртицата по TV7 приключи със 7-часов лайф миналата вечер. До последната права в шоуто останаха Икебаната, Кирил Ефремов, Любо, Марина, Тошко и Гибона. Дори и във финалната вечер обаче за състезателите имаше няколко тежки задачи, с които трябваше да се справят и така да увеличат парите в сметката на групата.

В крайна сметка се оказа, че ролята на Предателя е била поверена на актьора от хитовия сериал Под прикритие Киро. Той обаче беше разкрит освен от дугите двама финалисти, също и от повече от 60% от публиката пред екраните и затова се размина с наградата от 112 550 лв, която ще отиде при един от зрителите.

"Трябва да отбележа, че Кирил Ефремов е много добър актьор и е изключително добър и честен човек. Затова на него му беше изключително трудно. За нас беше чест, че именно той беше Къртицата", обяви главният редактор на предаването Ники Николов.

Другият голям победител беше баскетболистът Любо, който през целия сезон най-старателно събираше и се стараеше да запомня информация за останалите участници в Базата. Амбицията и желанието му за победа бяха толкова силни, че той се постара да запомни незначителни детайли за другите участници и в крайна сметка зрителите на шоуто го награди за това. В пряк двубой за гласовете на публиката с Марина Любо спечели 137 450 лв.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha