Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Манекенка от Македония в Big Brother All Stars

Снимка: Nova TV

Малко след финала на VIP Brother 2012, къщата на Big Brother приюти новите си съквартиранти. В новия сезон влязоха някои от най-колоритните участници в шоуто през годините, а също така и звезди от други риалити формати. Вяра, Надежда и Любов останаха в къщата след края на VIP Brother, за да посрещнат новите си съквартиранти.

Първа прага на къщата в Нови Хан прекрачи Стойка Ангелова, по-известна като Стойка Пипирудата. След нея влезе един от най-атрактивните участници в балканския Big Brother - Никола Настески-Лестер. Той бе последван от Сани от X Factor, която също ще се бори за голямата награда.

Сред останалите съквартиранти са ръгбистът Борислав Борисов и бившата му приятелка Лиляна Ангелова. Тяхната любов пламна по време на престоя им в шоуто, но всичко приключи след излизането им от къщата. Зрителите ще могат да видят представянето и на футболиста от Гълъбово Панайот, познат на аудиторията като Пацо от Big Brother 3, който налетя на Пеньо.

Димитър Казълов-Дими и Найден Найденов-Нед от първия сезон на риалити формата отново ще съжителстват под един покрив. За любовта на зрителите отново ще се бори и Миро от втория сезон на Big Brother. Тогава той загуби любовта, но пък спечели голямата награда. Мъжката част от аудиторията със сигурност с интерес ще следи пребиваването на манекенката Цеце Орешкова от Македония. Тя обича да готви, чисти и танцува. Участва в предаването, защото иска да има международна кариера и да докаже, че македонците и българите са близки народи.

След няколко дни в къщата ще влезе и един случаен зрител на формата, който ще бъде избран на специален кастинг. Предстои да разберем как ще се развият отношенията между новите съквартиранти, дали искрите помежду им ще пламнат и дали старите конфликти ще избухнат отново.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha