Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Преди обед се завръща с нови рубрики

Наближава септември, което означава, че в ефира започват да се завръщат предаванията, излезли във ваканция през лятото. Сред тях е и Преди обед по bTV, което тръгва от понеделник и подготвя нови рубрики за следващия сезон. Лица на предаването остават актьорът Александър Кадиев и журналистката Десислава Стоянова, които ще продължат да търсят нестандартен поглед към темите. Двамата дори ще излязат от студиото, за да се впуснат в забавни предизвикателства, които екипът ще пази в тайна от самите тях.

На финала на големите горещини предаването ще гостува на най-популярните лица в България в техните летни кътчета за почивка. В понеделник ще проследим вълнението на участниците в риалитито Африка: Звездите сигурно са полудели часове преди да заминат за Черния континент. Дони и Нети пък ще бъдат герои в новата поредица Звездите на море, а зрителите ще разберат още как Софи Маринова посрещна новината за сватбата на бившия си любим Дачо.

Вторник е запазен за водещия Димитър Цонев, дъщеря му и внука му, а на следващоя ден компания ще ни правят големият кинорежисьор Никола Корабов, актьорът Калин Врачански и младата певица Цвети Радойчева. Четвъртък е послетен на естрадното семейство Мими Иванова и Развигор Попов, а за край на работната седмица ще се срещнем със световноизвестната Силвена Роу.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha