Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

bTV спря Голата истина

Развлекателното предаване Голата истина, което трябваше да конкурира наложилоте се вече дълги години на екран Господари на ефира, отпадна от програмата на bTV. Без много шум предаването на Любо Нейков и Ели Гигова беше заменено от комедийния сериал Двама мъже и половина. От медията обаче св въздържаха от официален коментар по въпроса.

За края на Голата истина се говори още от старта на шоуто. В последните седмици, всъщност откакто стана рокадата в ръководството, този въпрос започна да се обсъжда още по засилено. Дали bTV няма отново да си "прибере" Господарите, предстои да проследим.

Факт е обаче, че нещо се случва в медията, тъй като напоследък постоянно напускат от служителите. Сред последните беше водещият на Нека говорят Росен Петров, който най-демонстративно в ефир прочете декларация за присъединяването си към партията на Николай Бареков. По-късно от екипа на Dream Team, които са продуценти на предаването, се разграничиха от случилото се и обясниха, че ще си потърсят правата за своеволието на водещия.

Преди това от bTV Media Group си тръгнаха директорът на Новини и актуални предавания Люба Ризова и изпълнителният продуцент на новините Виктория Бехар. Извън екипа на телевизията вече е и спортният журналист Краси Минев.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha