Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

FOX life с награда Effie

Безспорен факт е, че FOX life отдавна има обичта на феновете на сериалите, но за екипа със сигурност доста ценно е и признанието на професионалистите. Такова телевизионният канал получи на тазгодишните награди Effie, които се връчват за най-значими постижения в маркетинговите комуникации.

Кампанията Между два свята на Fox life доказа на конкурентите, че идеите им работят. Задачата бе да се лансира премиерният за страната ни сериал Имало едно време, който представлява модерна приказка, предназначена за феновете на фентъзито и тези на семейните драми. Така телевизията спечели златото измежду още 30 кандидата.

Творческата работа и реализацията на кампанията Fox International Channels се довери на рекламната агенция Reforma и определено не сбърка.

"Идеята ни беше да изградим такава комуникационна платформа, която поне за миг да измъкне потенциалните зрители от реалността и да ги докосне до вълшебния свят на серила, обясни директорът "Обслужване на клиенти" на агенцията София Коен. Благодарение на това поредицата постигна и задържа висок пазарен дял в прайм тайма на канала. Освен това изведе FOC life до третото място по гледаемост, веднага след bTV и Нова ТВ.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha