Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Мода» Дрехи»
Печат

Бяло като Versace

Няма сезон по-подходящ за носенето на цвета, които олицетворява чистотата, невинността и свободата, а именно белият. Летните месеци са прекрасна възможност да се потопим в лекотата и нежността на тази разцветка, която е модерна винаги, навсякъде и в съчетание с всичко. И колкото и някои дизайнери упорито да твърдяха, че бялото не е модерно и на негово място идват тоалетите в нюансите шампанско и слонова кост, то е някак вечно актуално.

Няма начин да носите бяло и да не изглеждате модерно, както няма начин да носите кожено яке, което е старомодно или джинси, които са демоде. Има правила в света на модата, така вечни и налагащи се като самата вселена. И точно един от най-големите диктатори в модата – Versace, този сезон облече моделите си в бели одежди. Свободно падащи рокли, разкроени тоалети и разнородни дължини изпъстряха колекцията на модната къща. Общото между всички тях беше, че бяха обагрени в бяло и съпътстващите го нюанси.

Най-големият хит в колекцията бяха комбинациите със златни капси, при късите панталонки, блузите, обувките и аксесоарите. Модният гигант беше помислил за всичко – от часовника до каишките за обувки. Всички показани модели излъчваха стил и нашепваха за невероятния лукс, с който е известна марката. Това са дрехи, които не всеки може да си позволи, и точно по тази причина на родната сцена трудно можем да ги забележим.

Въпреки това нашата поп-фолк изпълнителка Цветелина Янева наскоро разходи една от ослепителните бели рокли на марката, нареждайки се до звезди като Жизел Бюндхен, Кейти Пери и самата Донатела, които притежават същият модел. Затова, мили дами, ако не можете да си позволите Versace, то със сигурност имате в гардероба си бели тоалети, на които точно сега им е времето. Пък и магазините са пълни с реплики и подобни модели, така че всяка представителка на нежния пол да може да изглежда актуална, защото модата е това, което се купува, но стилът – той се притежава.

 

Снимки:
Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha