Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Мода» Дрехи»
Печат

Изгодно пазаруване в края на лятото

Снимка: Интернет

Лятото е вече към края си и всички започваме да се замисляме все повече за есенния си аутфит. И докато премисляте цялостната си есенна визия, май пропускате нещо много важно. В момента са най-големите летни разпродажби.

Красивата рокля, която до скоро не можехте да си позволите, защото струваше 50 или 70 лева, сега може да намерите за 20 или дори 15. Банските костюми са на половин цена, дори в магазини като Za-Za и Miss Beauty, а обувките са направо без пари. Имаме предвид страхотните сандали на ток, които струват 5 лева в Temporary Store, или невероятните всесезонни обувки на Shoe Aquarium.

Можете да намерите страхотни боти или ниски спортни обувки на цени под 20 лева, но трябва да побързате, защото номерата са ограничени. Затова, мили дами, вместо да инвестирате в скъпите нови модни колекции за есенно-зимния сезон, по-добре направете някои разумни покупки за следващото лято. Старайте се, разбира се, да купувате дрехи, който са модерни и приложими въпреки модните течения.

Дълга шарена рокля от лен, къси дънкови панталонки, тениска с летен мотив или голяма ярка плажна шапка ще ви вършат работа и следващото лято, обещаваме. Или пък чифт телесни сандали на ток, да не говорим пък за ниските чехли. Тези модели ще са актуални още няколко сезона.

Не искаме в никакъв случай да отклоняваме вниманието ви от предстоящия по-хладен период, но точно купуването на тези дрехи в началото на септември е неизгодно. По-добре изчакайте малко – до средата на октомври, когато марките ще са пуснали всичко и ще се надпреварват да правят отстъпки, за да са конкурентноспособни. И ако не друго, поне сме сигурни, че имате няколко добри попадения в гардероба си, които можете да носите, ако времето рязко за хладнее.

Не обръщайте внимание на всички учудени погледи, когато се приберете с куп летни стоки вкъщи, за които ще сте похарчили не повече от 50 лева общо. В началото на следващото лято точно вие ще сте тези, които ще имате пари за почивка. Няма нужда да давате цялата си заплата за нови попълнения в гардероба. Това е нашият малък съвет, който, надяваме се, ще ви помогне да изглеждате и да се чувствате добре. А сега хванете най-добрата си приятелка и си отделете един ден за последно лятно пазаруване.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha