Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Мода» Обувки»
Печат

Обувки, обувки и пак обувки

Има два типа жени – за едните обувките са просто необходимост, а за другите те са фетиш. Според един чифт обувки се определя всичко останало – дрехи, чанти, аксесоари.

Да ви призная, аз съм от тези – вторите. Никога е ми се е налагало да си търся обувки. Във всеки момент, в който имам (доста често и като нямам) възможност, си купувам. Предтекст и извинение винаги си намирам – има нужда, хубави са, намалени са. Един чифт хубави обувки е в състояние да оправи и най-лошото ми настроение и да ме извади и от поредната депресия.

В общи линии гледам да спазвам великата максима на Мечо Пух – Колкото повече, толкова повече. При толкова много обувки няма как да не ви дадем и съвет кой модел къде е най-подходящо да разходите.
Ако работите в офис и искате да тежите на мястото си, забравете за най-високия ток. Той е секси, дори елегантен, но определено ще насочи мислите на колегите, както и на шефа в посока доста далеч от работната. Още повече когато сте с пола и показвате 50 % от краката си. Затова подберете обувки, които са с височина на тока между 5-7 см. Добре е да бъде тънък, защото подчертава линията на крака и му придава допълнителна елегантност. Ако носите панталон, можете да си позволите и 8-10 см ток.

Ако ви поканят на бляскаво парти, чифт обувки на висок и класически ток ще бъдат перфектни за случая. Облечете елегантна и женствена рокля и я съчетайте с обувки. декорирани с миниатюрни скъпоценни камъни. Те ще добавят допълнителен блясък на тоалета. Ако излизате с приятели да танцувате в някой клуб, се доверете на удобството. Ако не се чувствате комфортно на ток, изберете обувки тип пантофка, с равна подметка. Наблегнете повече на тоалета, прическата или грима. Ако решите все пак да се качите на висок ток, подберете обувки с платформа, защото при тях извивката е по-лека и ще усещате стъпалата си по-добре.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha