Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Мода» Обувки»
Печат

Обувки като бижута

Пайети, мъниста, брокат и камъни. Това не е последната колекция бижута на някоя модна марка, а най-хитовите тенденции при обувките. Колкото и консервативни да сте в облеклото, трябва да сте наясно, че без чифт от тези съкровища не може. Обувките отдавна не са само част от тоалета или просто допълнение към него, а акцентът, който довършва стайлинга или направо основният елемент на „премяната”.

Една от водещите марки за качество и дизайн – miu miu, този сезон показа, че балните пантофки отдавна не са само за бал. Красивите, лъскави и лачени обувки имат място в ежедневието ни, дори го правят по-хубаво. Всяка уважаваща себе си дама, която иска да блесне със стил и креативност, трябва да притежава чифт от марката.

Продуктите им не са просто много красиви и майсторски изработени, а са съвкупност между функционалност и изящество. А това е основното за неповторим външен вид и удобство. Не искаме ли всички точно това?!

Съвършени до най-малкия детайл, носенето на тези обувки е истински празник за ходилата. Не се притеснявайте, че нямате подходящи дрехи в гардероба си, защото хубавите обувки се носят с всичко! Без значение колко са цветни или светещи, те или ще се вържат със дрехата ви, или ще се откроят, но в никой случай няма да ви изложат. Бъдете смели, бъдете блестящи и не се притеснявайте този сезон да заложите на камъните и броката.

Модата я определяте вие и това, че 80% от човечеството се облича сходно, не значи, че сте длъжни се съгласите. Стига да ви харесват брилянтните пантофки ще са само ваши, защото ние сме напълно убедени, че модата не се следва, а въз основа на собствените „размисли и страсти” се създава.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha