Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Мода» Прически»
Печат

Чупливата грива измества правата коса

Снимка: www.efashionstyle.org

Модата е странно нещо – тенденциите непрекъснато се променят, а обсебените от манията да са винаги в крак с промените започват сляпо да подражават на неща, които не винаги им допадат. А за да изглежда човек добре, най-важното е да се чувства така. В противен случай ставаме свидетели на множество модни прегрешения заради загубения баланс.

Затова специалист номер 1 в прическите у нас – стилист Капанов, съветва да не копираме никого, а просто да бъдем себе си. И когато спрем да се влияем от теченията, предпочитанията и разбиранията на околните, тогава ще бъдем по-естествени, нестандартни и различни. Ключът към това винаги да правим впечатление е просто да запазим собствената си идентичност и стил.

„Всеки човек е индивидуален и смятам, че за всеки си има отделна прическа. Ако намерим най-точната за нас, няма да има нужда да гледаме този или онзи певец или артист”, обясни експертът, носител на множество международни отличия и дори на титлата световен шампион през 1985 г., пред БГНЕС.

Според него промяната в прическите през годините рязко се чувства. Правите коси, които бяха много силно наложени, вече са заместени от чупливите гриви, къдрави и много раздвижени. Те налагат един много естествен вид на косата, независимо от дължината. Цветовете пък са близки до естествените, но винаги има леки тонове, така че да се пречупват, придавайки естествен лъч светлина. В никакъв случай косата не трябва да създава илюзия за обем и цветове, които се преливат. Естествени коси, които лесно се поддържат - това ще бъде основната тенденция през 2013, категоричен е Капанов.

За посрещането на Нова година той препоръчва на дамите да започнат приготовленията отсега. За начало постигнете интересен цвят, а за последния ден от годината нека остане самата прическа.

„Това, което им прилича ще бъде най-модерно. Важното е да знаят, че ако ходят на планина, трябва да направят прическа, подходяща за мястото. За по официални събития прическата трябва да е по-елегантна”, обяснява още коафьорът.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha