Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Интервюта»
Печат

Вероника между модата, музиката и кулинарните специалитети

В последно време поп-фолкът не спира да преминава през различни визуални и вокално-експериментални трансформации. А представителките на жанра стават все повече и повече. Въпреки големия избор, който жанрът предлага, публиката обаче остава вярна на някои от изпълнителките, които познава от преди години.

Същият е случаят и с Вероника, която помним с песни като Твоите очи, Ако поискам, Кралят на нощта и куп други. Истинските й почитатели със сигурност страдат от нейното отсъствие от музикалната сцена, само че към днешна дата тя се е посветила изцяло на модата – една нейна стара мечта, която се захванала да реализира дори още преди музиката.

Здравейте! Какво се случва с вас в последно време?

Слава на Бога, само хубави неща. Сбъдват се много мои мечти и не спирам да се питам какво добро съм направила, че да имам това щастие. Личното щастие за мен винаги е било на първо място, личният живот винаги е бил на предна линия.

Подготвяте ли нещо специално за Коледа и Нова година?

Искам да бъда със семейството си. Повече от 10 години винаги бях на работа в тези дни и сега имам да наваксвам много. Отсега подготвям празничното меню, мисля какви подаръци да подготвя за близките ми, как да създам още повече уют в дома ни. Въпреки че никак не обичам зимата, винаги съм се чувствала много специално по време на Коледните празници, защото в тях има особена магия, която пленява и донася друго усещане за света – красиво и добро.

Публиката ви страда заради липсата ви от музикалната сцена. Категорично ли е решението ви да затворите тази страница?

Скоро имах няколко клубни участия и усетих обичта на хората по начина, по който беше и преди. Нито капка по-малка не беше тя и това ме накара да се почувствам виновна... защото имам нещо, което Бог решава кой да има, а аз не смея да го прегърна отново. Но от друга страна един музикант никога не може да се сбогува с музиката, това е сякаш да се сбогуваш със сърцето си, а да останеш жив... невъзможно е. С дълбок поклон благодаря на всички хора, които и до днес ме ценят като изпълнител и са намерили малко местенце в душата си, в което да приютят част от творчеството ми.

Какво мислите за жанра в днешно време?

Не обичам да критикувам, а и нямам право на това в случая. Жанрът очевидно не е това, което аз помня, но явно така трябва да бъде. Времето ще отсее кое негово лице е било по-красивото.

Всъщност ако сега започвахте вашата музикална кариера, щяхте ли отново да се впуснете в този жанр?

Не съжалявам за нищо в моя живот и силно вярвам в това, че са ми се случвали най-правилните неща в правилното място и в най-точните периоди. Поп-фолк музиката беляза 12 мои житейски години с много обич, топлина, разтърсващи емоции. Tя ми дари толкова много дни, пълни с доброта, неземна любов и прекрасни и чисти хора, че сърцето ми не спира още да се вълнува от всичко това. Благословена съм да преживея цялата тази приказка.

За какво мечтаете сега, след като успешно се реализирахте на различни поприща?

Аз мечтая винаги - непрестанно и силно. Но най-прекрасното е, че мечтите ми пристигат с гръм и трясък при мен – реализирани и истински. Не ме е страх да се срещам със сбъднатите си мечти.

С какво модата ви привлече толкова силно, че решихте да изоставите музиката?

Модата винаги ме е привличала. Преди да започна да се занимавам с музика, имах бутик в моя роден град Велико Търново, така че това не е ново поприще за мен.

Доста се изписа и за вашите кулинарни умения. Продължавате ли да поддържате кулинарния си блог?

За съжаление отдавна нямам време за блога ми, а и от почти една година се занимавам сериозно с фитнес, а калоричните и вкусни ястие и спортът никога не са били първи приятели. :))

Казват, че красивите жени не били добри домакини... Kакво мислите за това?

Красивите жени са красиви не заради умението си или неумението си в кухнята, а са красиви заради това, че притежават деликатност, класа, достойнство, интелект, милосърдие, силата да се усмихват, въпреки всичко, и добро сърце.

Снимки:
Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha