Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Интервюта»
Печат

Запознайте се с македонската надежда Кристиян Пашовски

Снимка: Цавироски Стојанче

Възходът на българската популярна музика определено обърна вниманието на голяма част от меломаните към проектите, реализирани на наша територия. Трябва обаче да признаем, че не знаем кой знае колко за сцената в съседните ни държави, макар да са съвсем близо до нас. Пропуск!

Затова ще ви запознаем с творчеството на талантливия Кристиян Пашовски, който привлече вниманието ни с една страхотна балада – Без тебе. За нула време успя да спечели сърцата на момичетата в Македония и вече се е устремил към тези у нас. Готов е с новия си проект и реши да го представи ексклузивно в Gossip.bg.

За Кристиян

  • занимава се с музика професионално от две години;
  • през февруари 2012 г. излиза първият му проект с клип – баладата Без тебе;
  • през лятото на 2012 г. издава втората си песен – Играта на любовта, с която участва на фестивал в Охрид и печели 2 награди (3-то място от журито и 3-то място от публиката);
  • след фестивала снима втория си клип и колелото се завърта;
  • междувременно учи диетология в университета в Битоля.

Здравей, четохме, че си спечелил сърцата на момичетата в Македония. Следващата цел българските момичета ли са?

Здравейте на всички читатели на Gossip.bg! Първо искам да ви поздравя по случай новата година и да ви пожелая всичко най-хубаво през следващите дванайсет месеца. На музикантите пък пожелавам проектите им да са много слушани и всички да ги харесват!

Радвам се, че вече имам почитатели, които харесват нещата, които правя. В интерес на истината има доста момичета, които ми пишат в социалната мрежа Facebook от България. Това страшно ме радва и съм благодарен.

Смяташ ли да направиш някоя песен на български?

 Много бих искал. Това е моя мечта, която се надявам да реализирам скоро. Мога да споделя, че в момента работя по такъв проект, става въпрос за дует с изпълнител от вашата държава, но засега няма да издавам подробности. Когато всичко стане факт, обещавам да разказвам повече.

Всъщност представяш нова песен с видео. Разкажи ни за този проект.

Да, това е последният ми проект, който се казва Фантазия. Много добра песен, супер динамична в електро хаус стил. Композитор на музиката и автор на аранжимента е Михаил Мими Марковски. Текстът е дело на елена Тръпковска. Много им благодаря за тази страхотна песен. Вярвам, че всеки, който я чуе, ще я хареса. Видеото пък направихме с Dream Cast Production. Снимахме го в тяхното студио, беше много забавно.

Занимаваш се професионално с музика от 2 години. Защо реши да се развиваш точно е тази посока?

Ако кажа, че музиката ме избра, ще звучи малко клиширано, но това е самата истина. Не мога да си представя да правя нещо друго, което не е свързано с музиката. Това ми дава силата и емоцията в живота – просто всичко.

Кой е стилът, в който се чувстваш най-добре?

Категорично в поп музиката се чувствам най-добре. Също така обичам R’n’B, соул и електро. Това, върху което съм се концентрирал сега, е в тази посока и именно в нея иска да се развивам.

А какъв стил музика се слуша най-много при вас?

Всичко се слуша. Не мога да кажа, че няма хора, които слушат по-фолк, но аз в никакъв случай не ги обвинявам. Не съм против този стил, защото всеки прави собствен избор. Като цяло обаче като че ли най-много изпълнители има в поп музиката. Поп сцената е най-добра в момента.

Следиш ли работата на българските си колеги?

Да, следя. В интерес на истината знам почти всичко, което се слуша на вашата сцена, защото харесвам някои от изпълнителите. Имате доста добри певци и композитори.

За какво мечтаеш?

Мисля, че всеки, който се занимава с изкуство, мечтае за голямата сцена. Така е и при мен. Мисля, че с упоритост и работа всичко се постига, особено когато правиш това, което ти харесва. Надявам се всичко да върви така, както планирам, Господ да е с мен и накрая публиката ще реши.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha