Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Интервюта»
Печат

Каквo получи Гентиана за рождения си ден

Еротичният модел Гентиана Халити не спира да ни изненадва с промените в живота си. След като се опита да зареже предизвикателните танци и се пробва като хостеса, после отново се върна в сферата на забавленията. По случай 23-тия си рожден ден обаче си е поставила нови цели и в тях вече не попадат танците. Какво да очакваме от предизвикателната плеймейтка и кой е най-хубавият подарък, който получи за празника си, четете в откровения й разговор с Gossip.bg.

Привет! Наскоро имаше рожден ден. Как изкара?

Тази година отпразнувах рождения си ден в тесен приятелски кръг в столично заведение. Изкарах прекрасно. Интересното е, че точно на рождения си ден се влюбих. Влюбена съм за първи път след една много тежка за мен раздяла. Вече има мъж, който наистина вълнува сърцето ми. Чак не е за вярване. Не съм от влюбчивите.

Ще ни разкажеш ли как станаха нещата?

Ами, аз винаги съм се старала да пазя личния си живот в сянка. Ще кажа само, че познавах въпрсния човек от известно време и се опитвах да скрия от себе си, че се влюбвам. Получи се един момент в отношенията ни, в който осъзнах, че мога да го загубя, а не искам. И се предадох.

Иначе как вървят професионалните ти ангажименти?

В професионален план в момента ми е по-спокойно, тъй като окончателно сложих край на танцовата си кариера. Наскоро заснех една много провокативна фотосесия, която до броени дни ще излезе. Тематиката ми е любима – садо-мазо стил. Наистина е много гореща. Предстои ми още една сесия в спортна тематика. До средата на март ще задвижа един нов проект в съвсем друга насока, но всичко с времето си.

Преди няколко дни беше конкурсът Miss Playmate. Гледа ли го?

Не, но на мига ми съобщиха резултата. Честито на победителките. Тази година бяха подбрани наистина красиви жени. Няма да коментирам скандала около конкурса. Искам да им кажа само, че не са важни местата, а как ще съумеят да се възползват от участието си. И дванадесетте финалистки са победителки.

За момичето, което се отказа – Вилиана, какво ще кажеш?

Няма да коментирам напускането на Вилиана. Така си е преценила. Все пак ние отвън няма как да сме в час с всичко, случващо се във формата.

А какво стана с твоята приятелка Джулиана Гани?

Джулиана е прекрасно момиче и прекрасен човек с две титли зад гърба си. Аз бих я подкрепила каквото и да бе решила. Това, което направи (бел. ред. отказа се от участието си в надпреварата), бе доста смело и аз съм зад нея.

Ако не беше участвала преди, след всичко, което знаеш сега, би ли се пробвала в подобен конкурс?

Бих участвала в конкурса независимо от всичко. Пак казвам – важно е дали ще съумееш да се възползваш добре от участието си. Все пак това е един добър старт.

Много си млада, но по принцип правиш ли някакви планове за бъдещето?

Аз съм човек, който винаги обича да планира. Имам цели пред себе си, които се надявам да осъществя в най-скоро време. Но от суеверие, няма да ги уточнявам. Моят характер е такъв, че не спирам да се стремя към повече.

Какво искаш да си постигнала в рамките на следващите десетина години?

След 10 години искам на първо място да имам семейство и деца. Това е приоритетът и смисълът на живота. Надявам се да съм постигнала и професионалните си планове. Аз съм борбена и ще се постарая да бъде така.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha