Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Алисия: Информацията ви е пълен боклук

Снимка: Костадин Кръстев-Коко

Алисия опроверга поредната клюка за себе си в социалната мрежа преди минути. На страницата си във Facebook певицата написа следното:

"Много рядко опровергавам слухове по мой адрес, но когато намесвате детето ми, изпитвам голяма трудност да се въздържа. Поради тази причина ще бъда малко груба, по моите разбирания, защото ми писна да търкаляте една и съща лъжа през две седмици с идеята и вие да си повярвате.

Съветвам ви следващия път, вместо да си измисляте източници, направо почерпете информация от извора и попитайте лично Валери Божинов давам ли му детето, или не, че ставате много смешни в свободните си разсъждения.

А за тези, които са притеснени за финансовата част, ще кажа, че тя не ми е приоритет, а това, че вие я изкарвате такава от доста време, е отделен въпрос. Делата също са приключени по взаимно съгласие. Така че "достоверната" ви информация е пълен боклук!"

Подробностите около личния живот на Алисия, както и нейното минало с Валери Божинов са сред любимите теми на журналистите и на техните читатели. Истината обаче е само една- изпълнителката вече е оставила миналото зад гърба си и се радва на щастливата й връзка с Ники Михайлов.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha